Onze Diensten

Achtertuin in Schalwijk

Diensten Onze diensten als hoveniersbedrijf

Hoveniersbedrijf Marcel Vendrig in Schalkwijk is uw partner voor een uitgebreid pakket aan diensten als hovenier. Wij zijn werkzaam voor zowel particulieren als bedrijven voor wie wij de complete tuinaanleg of groenvoorziening en het benodigde onderhoud op professionele wijze verzorgen. Dankzij onze lange ervaring en een grote passie voor het vak bent u altijd verzekerd van een optimaal eindresultaat. Door de door ons geboden kwaliteit en service zijn wij inmiddels een gevestigde naam geworden in de provincie Utrecht. Ons werkgebied strekt zich uit in een radius van ongeveer 25 kilometer rond Schalkwijk. Onze medewerkers beschikken over een goede scholing en houden de vakkennis ook voortdurend op peil door gerichte bijscholing om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het hoveniersvak. Alle werkzaamheden houden wij in eigen beheer zodat u nooit te maken krijgt met een wirwar van contactpersonen. Hierdoor kunnen wij een goede continuïteit van de werkzaamheden bereiken en heeft u altijd maar één aanspreekpunt.

Aanleg van tuinen

Een professioneel aangelegde tuin is een blikvanger en een prettige plek om in te verblijven. Een rustpuntje in onze drukke maatschappij. Een goed uitgebalanceerde beplanting geeft de tuin in alle seizoenen een fraaie uitstraling. Geeft u de voorkeur aan een gazon met een border? Dan bieden wij u de keus uit echt gras en kunstgras. De laatste generaties kunstgras zijn bijna niet van echt gras te onderscheiden en zijn onderhoudsvrij. Grasmaaien behoort dan tot het verleden. Kiest u voor de aanplant van een boom dan is de keuze voor de juiste soort van belang. Een verkeerd aangeplante boom die veel te hoog zal worden op termijn kan leiden tot teleurstellingen omdat deze alle zon wegneemt in de tuin. Deze vergissingen zult u bij ons niet meemaken. Ook voor de aanleg van uw sierbestrating bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een bescheiden terras of juist een groot terras wat plaats biedt aan een groot gezelschap? Wij realiseren het voor u geheel afgestemd op uw wensen en behoeften.

Overtuigd van onze kwaliteit?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
We komen graag uw tuin inventariseren

Onderhoud van tuinen

Het onderhoud van een tuin is een arbeidsintensieve klus. Veel mensen kunnen niet de tijd hiervoor vrijmaken waardoor de tuin niet goed tot zijn recht komt. Wij nemen u het noodzakelijke onderhoud graag uit handen. Of het nu gaat om incidenteel of regelmatig onderhoud, wij bespreken uw wensen en spreken de frequentie af als u kiest voor een onderhoudscontract. Tijdens het onderhoud wordt het onkruid verwijderd, de struiken worden gesnoeid, de grond en het eventuele gazon worden bemest en de tuin wordt weer in topconditie gebracht.

Bomen rooien

Als een boom te groot wordt of ziek is houdt dit een veiligheidsrisico in. Vaak is rooien dan de enige oplossing. Onze hoveniers bekijken dan of de boom in één keer kan vallen of dat deze in gedeelten gekapt dient te worden. In alle gevallen bent u verzekerd van een deskundige en veilige werkwijze. Ook de wortels worden verwijderd met behulp van een stobbenfrees.

Schuttingen plaatsen

Wilt u niet gezien worden in uw prachtige door ons aangelegde tuin dan plaatsen wij graag een schutting voor u. Hiervoor verwerken wij solide en duurzaam hout.
Wilt u meer weten over wat wij voor uw specifieke situatie kunnen betekenen? Neemt u dan contact op.

Plaatsen van schuur of schutting
Logo Hoveniersbedrijf Marcel Vendrig