Over Ons

Achtertuin in Schalwijk

Over Ons Hoveniersbedrijf Marcel Vendrig in Schalkwijk

Hoveniersbedrijf Marcel Vendrig in Schalkwijk is inmiddels bijna 30 jaar actief in de regio Utrecht als ervaren en kundige hovenier. Wij hebben ons voornamelijk gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud voor particuliere klanten en de aanleg en het onderhoud van groenvoorzieningen voor bedrijven.

Om de hovenierswerkzaamheden op correcte wijze te kunnen uitvoeren hebben wij de beschikking over eigentijds materieel. Voor grote projecten kunnen wij partners inschakelen die dezelfde hoge kwaliteitseisen hanteren als wijzelf. Niettemin heeft u altijd te maken met maar één contactpersoon. Hierdoor is altijd sprake van een duidelijke communicatie en kunnen wij tijdig inspringen op veranderende wensen van de opdrachtgever. Alle materialen die wij verwerken zijn van goede kwaliteit en doordat wij een efficiënte bedrijfsvoering hebben bent u altijd verzekerd van concurrerende tarieven.

Renovaties van bestaande tuinen

Niet alleen hebben wij ons gespecialiseerd in de aanleg van nieuwe tuinen maar ook verzorgen wij renovaties van bestaande tuinen. Is uw tuin veranderd in een wildernis of bent u uitgekeken op uw tuin? Dan kunt u ons inschakelen voor een make-over van de tuin. Hierbij gaan wij met u in overleg of alle materialen nieuw aangevoerd moeten worden of dat bestaande zaken hergebruikt kunnen worden. In veel gevallen kan dat een kostenbesparing opleveren. Niet herbruikbare materialen worden door ons netjes afgevoerd. Net werken is sowieso ons streven. Hierbij veroorzaken wij zo min mogelijk overlast voor de bewoners en omwonenden. Ook voor de aanvoer van benodigdheden voor de tuin zoals tuinaarde, zand en grind kunt u ons inschakelen.

Overtuigd van onze kwaliteit?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.
We komen graag uw tuin inventariseren

Een goede sierbestrating

Een essentieel onderdeel van een tuin is een degelijke (sier)bestrating. Hierbij besteden wij ruime aandacht aan een goede fundering om problemen als verzakkingen te voorkomen. Elke ondergrond is anders waardoor een goed inzicht nodig is hoe de bestrating het best ondersteund kan worden. U wilt niet meemaken dat tijdens heftige regenbuien het zand onder de stenen wegspoelt. Voor een professionele aanpak van de aanleg van uw (sier)bestrating bent u bij ons aan het juiste adres.

Flexibel

Van een hovenier mag u verwachten dat deze flexibel is. Wij zijn niet gebonden aan kantoortijden. Mocht een klus uitlopen dan kunt u rekenen op onze inzet en flexibiliteit. Wij zijn pas klaar als u tevreden bent met het resultaat. Ook kunt u vertrouwen op een goede nazorg. Heeft u nog aanvullende wensen of is iets niet geheel naar uw zin ondanks onze goede zorgen dan keren wij gewoon terug om het één en ander te bespreken en waar nodig op te lossen.

Kortom: Als u ons inschakelt als uw ervaren hovenier dan kunt u vertrouwen op optimale kwaliteit van en de materialen en de werkzaamheden en daarbij concurrerende tarieven en een prima service. Zoekt u dus niet verder en neemt u direct contact met ons op.

Tuinaanleg en Bestrating
Logo Hoveniersbedrijf Marcel Vendrig